Den Premier League sæson er lige på trapperne. Her er fire unge talenter fra Everton som du bare skal holde øje med i det kommende år. 

Nikola Vlasic

Den 20-årige midtbanespiller har haft problemer med at få spilletid under sine 9 måneder i klubben. Han fik nemlig kun sølle 12 kampe i Premier League i sidste sæson.

Nu har klubben fået en ny manager, Marco Silva, og derfor kunne Vlasic få sig et gennembrud. Den unge playmaker får nok flest chancer i FA Cuppen og i Carabao Cuppen.

Matthew Pennington

Han har lavet et flåt mod på Anfield i April 2017 men den 23-årige forsvarsspiller tilbragte sidste sæson som udlejet til Championship.

Han har ikke tiltrukket sig opmærksomhed i pre season. Måske derfor kan han forvente endnu en sæson som lejesvend. Han spiller sig i hvert fald ikke på holdet.

Everton har ikke formået at hente yngre alternativer til fireback kæden. Derfor kunne Pennington måske alligevel få sin c hance.

Beni Baningime i Everton

Han fik chancer under David Unsworth og derfor har midtbanespilleren fra Congo faktisk allerede fået debut på førsteholdet.

Han er en ægte box to box spiller, og den 19-årige talent ligner en kommende Morgan Schneiderlin. Silva kommer helt sikkert til at bruge unge Baningime, der heldigivis har lang tid til at udvikle sig. For han mangler nogle evner for at kunne spille i Premier League og for Everton.

Ademola Lookman

Lookman er et af Englands mest spændende talenter.

Han gjorde det godt som udlejet til RB Leipzig i sidste sæson. Nu ser det dog ud til, at han forlader klubben permanent, hvilket er en kæmpe fejl.

Han er blot 20 år gammel, når man i den alder kan begå sig i Bundesligaen, ja, så varer det ikke længe før man også kan spille fast i Premier League. Måske for en klub som Everton, hvis altså ikke de sælger ham inden da.