Den seneste tid har Alexis Sanchez virkelig været i mediernes søgelys. Den chilenske landsholdsspiller har endu ikke skrevet under på en ny aftale med klubben, og det betyder, at han næste sommer kan forlade klubben på en fri transfer. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er hvorfor han skal forlænge sit ophold i London:

Premier League er den bedste liga i verden

Selvom han ikke skal spille Champions League næste sæson vil han dog uden tvivl spille i den bedste række i verden.

Den store tilskuer tilslutning, det store ejerskab og de store spillere, skaber en stemning som ingen andre lande kan hamle op med.

Ligesom de store hold i rækken altid kan tabe til de små hold. Ja, det er nærmest umuligt at vinde på odd-set, for der er altid en overraskelse eller to om ugen.

Han siger selv, at han er glad i klubben

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Den chilenske offensivstjerne er ofte i sin tid i Arsenal gået offentligt ud til pressen og ytret sig om sin situation i klubben. Og den har altid været positiv og angriberen har altid lagt væk på, hvor godt han bliver behandlet i London.

Når der bliver spurgt om spillerens fremtid, svarer han ofte bare med at understrege hans ønske om at blive i klubben.

Han er en nøglespiller for Wenger og co.

Sidste sæson var Sanchez klubbens topscorer med 30 mål i alle turneringer og han har sine 145 kampe scoret godt 72 gange for klubben. Derudover har han lavet 15 assists, og er stort set involveret i alt offensiv arbejde i klubbens kampe.

Selv på dårlige dage, for både klubben og spilleren, viser han sit værd og kæmper. Sanchez har simpelthen så højt et bundniveau, at han præsterer tilstrækkeligt i ALLE kampe.

En sand stjerne som Arsenal virkelig kan få gavn af de næste år, hvis han vælger at blive i klubben.