Dette transfervindue har budt på en del overraskelser. Bayern München har hentet James Rodriguez og United snuppe Lukaku foran angriberens tidligere klub Chelsea. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er, hvad vi ellers håber kommer til at ske.

1. Arsenal

. (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Lige nu og her har London klubben ingen central midtbanespiller, der kan styre kampen – både teknisk men også fysisk.

Med spillere som  Francis Coquelin, Santi Cazorla og Aaron Ramsey har klubben nok offensiv
kræfter med tekniske kvaliteter…men de mangler en rigtig ankermand, der kan rydde op på
midtbanen.

2. Monaco

 (Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Lige nu mangler Monaco også en god dybdeliggende central midtbane. Deres store stjerne på pladsen Tiemoue Bakayoko er netop blevet solgt til Chelsea, og det efterlader et rum på midtbanen.

Og det er bestemt ikke fordi klubben mangler penge. Transferen indebragt dem hele 400 millioner og det burde bestemt være nok til at finde en afløser for franskmanden.

Især hvis klubbens anden centrale midtbane Fabinho også forlader klubben. Der er snak om et skifte til Man Utd eller PSG.

3. Manchester United

(Photo by Mark Runnacles/Getty Images)

United mangler en spiller, der kan læne sig tilbage og nyde makkerparret Paul Pogba og Ander Herrera, der slår sig løs på den sidste tredjedel af banen.

Sådan lidt a la Michael Carrick – bare mere fysisk og generelt bedre.

Der har været snak om Eric Dier fra Tottenham, men den handeln synes at blive afvist af klubbens formand Daniel Levy, der ikke vil sælge ham for nogen som helst pris.

4. Inter Milan

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Inter var godt på vej sidste sæson, da de hente Geoffret Kondogbia fra Monaco, m en Ligue 1 har ikke været helt det samme som Serie A og den 24-årige har ikke præsteret helt som man kunne have ønsket.

Selvom de har spillere som Gary Medel og Joao Mario er det bare ikke nok, hvis de ønsker at være den del af den europæiske elite igen.