Juventus har vundet mesterskabet de sidste seks år, men i år ser det endelig anderledes ud. Her er 4 guld-kanDidater. 

AF KRISTIAN PARIS

Inter Milan

Klubben startede med at fyre den tidligere Barcelona-manager, Frank de Boer. Han blev erstattet af Stefano Piolo, der tabte seks kampe i slutningen af sidste sæson og sluttede som  nummer syv.

Nu er Luciano Spalletti kommet til og med hans energi er klubben blevet til en hel anden. Med Mauro Icardi i topform med to mål allerede kan det kun blive en god sæson for Milano klubben.

AC Milan

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Selvfølgelig er ny-rige AC Milan med på denne liste. Italienerne har i kraft af deres nye ejere brugt hele 1,6 milliarder krone på nyindkøb – fordel over 10 nye spillere, der alle kan spille fra start: dvs. et helt nyt hold.

Deres største handel er dog den rutinerede midtstopper Leonardo Bonucci, som Juventus meget overraskende lod gå. Derudover har de hente21-årige Andre Silva til angrebet.

Andre spillere er  blandt andre Patrick Cutrone, Franck Kessie. 

Napoli

 (Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Napoli har over de seneste år været det eneste rigtige udfordrer til Juventus dominans i Serie A.

Med verdensstjerner som Callejon, Higuain og Lorenzo Insigne har klubben en af de bedste forudsætninger for at bryde Torino-klubbens dominans i støvlelandet.

1. Juventus

s(Photo by VI Images via Getty Images)

Endnu et år må vi konstatere, at Juventus har et uhyggeligt stærkt hold. Sidste sæson vandt de deres 33. mesterskab men måtte desværre se sig slået i Champions League finalen af Real Madrid.

Selvom de har solgt forsvarsgeneralen Leonardo Bonucci, gør det dem ikke mindre favoritter til titlen. Klubben har forstærket sig på andre positioner med spilelre som Blaise Matuidi, Douglac Costat og Federicio Bernardeschi.