Denne sommer er der blevet handlet vildt med forsvarsspillere, og i særdeleshed med højreback. Læs  nedenfor,  hvem der lige skal steppe en gang up og være lidt mere med.

AF KRISTIAN PARIS

Juventus

Klubben har ellers i mange år været kendt som en af de bedste defensive hold i Europa. Men det ikke rigtig været sådan de seneste år.

Klubben har netop solgt to af sidste års fembac, Leonardo Bonucci og Dani Alves, hvorfor de er tvunget til at komme ud på transfermarkedet og hente erstatninger.

Stephan Lichsteiner har tidligere spiller højreback for klubben, men hans dage ser vist talte ud.

Tottenham

Klubben har netop solgt deres største defensive stjerne, Kyle Walker, til rivalerne fra Manchester City.

Han blev desuden den dyreste britiske spiller i historien på ca en halv milliard.

Det betyder naturligvis, at London klubben bliver nødt til at kigge sig om efter en efterfølger. Klubben har kun unge Kieran Trippier, der ikke skal spille, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at være titeludfodrere igen i næste sæson.

Bayern München

Det bliver selvfølgelig svært at erstatte selveste Phillip Lahm, der er gået på pension i denne sæson. Han har været i klubben hele sin karriere og været anfører det sidste halve årti.

Dog bliver Ancelotti nødt til at finde en spiller til at overtage hans plads, hvis sydtyskerne skal gøre sig nogen forhåbninger om at spille med i kampen om det europæiske guld i Champions League.

Klubben er tidligere blevet kædet sammen med føromtalte Kyle Walker, men også italieneren Di Sciglio har været en potentiel signing denne sommer.

Lige nu er deres bedste bud nemlig blot Joshu Kimmich, der dog er mere midtbanespiller end back.