Liverpool-træner Jurgen Klopp har masser af unge spillere og en del af dem kommer helt sikkert til at blive profiler på Anfield Road, men lige nu er deres niveau simpelthen ikke godt nok. Såfremt de overhovedet kommer på bænken, kommer de helt sikkert ikke til at spille meget og en ide kunne derfor være at blive udlånt til en lidt mindre klub, hvor spilletid på førsteholdet er indenfor rækekevidde.

Udover regelmæssig spilletid, der udvikler spillerne på flere måder, giver et lejeophold også erfaring på seniorniveau og værktøjer til at vide, hvordan man skal reagere, når der opstår pressede situationer på fodboldbanen.

Vi har her, med inspiration fra det engelske medie 90min.com fundet 4 Liverpool-spillere, som vi synes burde blive udlånt hurtigst muligt.

Af David Paris 

Ryan Kent

Unge Ryan Kent er en enorm dygtig kantspiller og ud af det blå er han kommet til Liverpools førstehold og har faktisk, i denne sæsons træningskampe været rigtig god. Hans hurtigtighed og gode dribleegenskaber er det han er bedst til, men samtidig læser han også spillet rigtig flot, taget i betragtning hans unge alder. Derudover arbejder han knaldhårdt og han er måske i skrivende stund tredjevalg på fløjen. Såfremt Mohammed Salah eller Mane bliver skadet, kunne Kent blive en del af de startende 11, hvis han altså opretholder den gode form.

På trods af den chancen kan Kent, hvis han altså vælger at blive i Merseyside-klubben komme til at sidde en hel del på bænken og det kræver en masse tålmodighed. Af den grund kunne det måske være en god ide for den kun 20-årige ungdomslandsholdspiller at blive udlånt. En række Championsship-klubber har meldt deres interesse i at tilknytte Kent på en låneaftale, blandt andet klubber som Middlesbrough, Leeds United og Aston Villa.

Ovie Ejaria

Liverpools midtbanemand Ovie Ejaria var en af de bærende kræfter på Englands U20-landshold, der denne vandt VM. Liverpool-debuten kom i sidste sæson, efter Jurgen Klopp valgte at skifte ham ind i en kamp. I alt opnåede Ejaria otte kampe i alle turneringer for The Reds, som klubbens også bliver kaldt og det er faktisk en godkendt antal, når man tænker på alder og konkurrenter på midtbanen. Han er nemlig kun 19 år og kæmper mod store kanoner som Jordan Henderson, Adam Lallana, Philippe Coutinho, Georginio Wijnaldum og James Milner.

Førnævnte navne er gode, stærke spillere, der alle har været i gamet i mange år. Selvom Ejaria er en af de bedste af sin årgang, nemlig 1997, får han ekstremt svært ved at få spilletid næste sæson og hans eneste håb er derfor, at en række af stjernespillerne bliver skadede. Adam Lallana er allerede ude i par måneder, men Ejaria er ikke tættere på spilletid. Det skriver 90min.com. Spilletiden vil nok komme i pokalkampe, men dem er der et begrænset antal af og hvis Liverpool så ryger ud tidligt…

En låneaftale ser ud til at være det bedste skridt for Ejaria at tage…

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side og læse om de sidste to unge spillere, der burde blive udlånt hurtigst muligt.