I kølvandet på, at Southamptons franske manager Claude Poel netop er blevet fyret, har vi listet nogle potentielle afløsere. Læs med her. 

AF KRISTIAN PARIS 

Frank de Boer

FBL-ITA-SERIEA-INTER-TORINO

Frank de Boer blev faktisk betragtet som en af kandidaterne allerede inden Puel blev hyret sidste sommer. Hollænderen, der også blev kædet sammen med Everton, tog i stedet til Inter Milan, men tiden der blev kort.

Boer var der kun i tre måneder og vil nu være desperat efter at finde et nyt job.

Ryan Giggs

FBL-ENG-PR-MAN UTD-SUNDERLAND

Ryan Giggs venter stadig på sin første manager rolle i sin karriere siden han stod i spidsen for Man Utd i fire kampe for tre år siden.

Giggs vandt alle store trofæer i sin karriere, der varede hele 23 år på Old Trafford, men han vil bestemt være et gamble fra Southamptons side, eftersom han virkelig mangler reel træner erfaring.

Han har ikke haft et job siden 2014.

Mauricio Pellegrino

Club Atletico de Madrid v Deportivo Alaves - La Liga

Den pensionerende midterforsvarer fra Argentina Pellegrino er bedste kendt i engelsk fodbold for sit ene år i Liverpool i 2005, hvor han spillede imponerende 12 kampe.

Efter pensionen vendte han tilbage til Anfield som assistent under Rafa Benitez i 2008 og 2010.

Men i karrieren opnåede han imponerende resultater med Valencia som han spillede over 140 kampe for. Var desuden to gange i Champions League finalen…
Har siden været manager for klubben, og Estidiantes og Independiente i Argentina, men lige nu befinder han sig i Alaves i La Liga, hvor han også har imponeret.

Er desuden en af de store favoritter til at overtaget jobbet i Crystal Palace i Premier League, hvorfor et job i så stor en klub som Southampton nok er en smule usandsynligt.