Leicester City møder i morgen aften Atletico Madrid i første kvartfinale kamp Champions League. Leicester er på udebane til en begyndelse, og der skal mildest talt et mirakel til for, at Leicester kommer sejrrigt ud af de kampe. 

AF KRISTIAN PARIS 

Den første ting de skal gøre, at lukke ned for Antoine Griezmann:

1. Luk ned for Antoine Griezmann

Real Madrid CF v Club Atletico de Madrid - La Liga

Den franske landholdsspiller er en af dem, der bliver snakket mest om rundt omkring i fodbold Europa. Bestemt en mulig kandidat for Man of the Match på onsdag.

Han er hurtigt, afslutter som Ronaldo, og så spiller han godt sammen med sine holdkammerater. Robert Huth og Yohan Benalouane får det bestemt svært med at holde den 26-årige franskmand fra at score.

2. Det afhænger af omstillingspillet

Leicester City v Sunderland - Premier League

Atletico kommer formentlig til at sidde på det meste af boldbesiddelsen i morgen. Derfor er det vitalt, at Leicester udnytter de omstillingsmuligheder, der opstår i løbet af kampen. Op til Vardy, ind i feltet, og så kasse.

Selvom spaniernes forsvar er en af de bedste i landet, er det ikke umuligt at score på. Med spillere som Vardy, Mahrez og Albrighton er det bestemt ikke usandsynligt.

3. Press Atleticos midterforsvarere

Club Atletico de Madrid v Sevilla FC - La Liga

Diego Godin er bestemt ikke en dårlig spiller. På højde med Sergio og Ramos og Pique vil mange mene, men acceleration og fart er bestemt ikke spanierens stærke side.

Selvom pressspil normalt ikke er en del af Leicesters repertoire, er det måske en mulighed, der er værd gøre brug af.

4. Håbe Mahrez tager sig sammenn

FBL-ENG-PR-LEICESTER-STOKE

Hvis Leicester skal spille sig selv videre fra disse to kampe, behøver det enten en lille smule held, og eller også behøver de Riyad Mahrez og hans evner. Han har uden tvivl spillet under niveau i denne sæson, men hans evner er bestemt savnet i CL.