Chelsea er måske ikke så populær som man lige skulle tro. Eftersom Fernando Llorente netop har afvist de engelske mestre på transfervinduets sidste dag, tager vi et kig på spillere, der har gjort ditto denne sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Romelu Lukaku

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Romelu Lukakus tid i Chelsea blev for det meste brugt som lejesvend, eftersom belgieren ikke formåede at spille sig til en startplads de sæsoner han var i klubben. Han blev solgt til Everton for 280 millioner i 2014.

Og her imponerende han alle. Med 25 mål i sidste sæson vakte han virkelig opsigt i Europa, og alverdens klubber var efter ham. Det endte med, at den belgiske landsholdsspiller afslog Chelsea med i stedet gik med Mourinho og United.

Alex Oxlade-Chamberlain

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Fik aldrig rigtig skrevet under på en ny aftale med Arsenal, hvilket resulterede i et skifte væk. Om det blev Chelsea eller Liverpool var i princippet ligegyldigt for Wenger, men ikke for hovedpersonen selv.

Den engelske landsholdsspiller, Alex Oxlade-Chamberlain, ville åbenbart hellere til de evige nummer fire fra Liverpool, end de engelske mestre fra London, Chelsea.

Liverpool betalte 350 millioner for ham og giver ham angiveligt 1, 8millioner kroner om ugen.

Moussa Dembele

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

En lidt mindre profileret spiller end de andre på listen er Celtics Moussa Dembele, der siden marts har været inde på Chelsea-radaren.

Men Dembele fik hurtigt manet rygterne til jorden. Den lovende stjerne ville hellere blive i klubben end at skifte et sted hen, hvor han ved, at han ikke er førstevalg. Og vi forstår ham altså godt.

Danilo

 (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

Danilo var endnu en profil, der ikke ville til Chelsea denne sommer. I stedet skiftede han den spanske hovedstad ud med Pep Guardiola og Manchester City for omkring 265 millioner kroner.

Her skal han dog kæmpe om en plads på højrebacken sammen med Kyle Walker, hvilket godt kan blive et problem.