Alle medier skriver om det lige nu. Barcelona er ultra tæt på at hente Borussia Dortmunds unge es, Moussa Dembele, der er en af Europas bedste unge spillere. Mens han er på vej væk burde Dortmund nok lige tage et lille kig på disse spillere. 

AF KRISTIAN PARIS

Angel Correa

(Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images)

Han bliver også kaldt mini Messi.  Den 22-årige alsidige offensiv spiller kan spille flere pladser og er lige nu på lønningslisten i Atletico Madrid. Han  er en de mest hypede unge spillere i den bedste spanske række La Liga, og han er bestemt en af dem, der skal vinde store ting i fremtiden.

Dog er der flere der mener, at den unge argentiner ikke rigtig passer ind i det Atletico Madrid hold som manager Simeone har skab, hvorfor han kan være på vej væk allerede denne sommer.

Der har også været snak om, at Barcelona var interesseret.

Jesus Corona

Selvom de fleste vil mene, at han ikke helt er på samme niveau som Dembele, kan Jesus Corona altså blive rigtig god. Den unge kantspiller burde i den grad spille i en af de store europæiske ligaer.

I stedet har den portugisiske kantspiller tilbragt de sidste to år som spiller for FC Twente i Holland, hvor han i 2013 skiftede til den mexicanske klub CF Monterrrey.

Han har været involveret i hele 28 mål over de sidste to sæsoner, og det gør ham til en af de farligste i hele den mexicanske liga.

Han venter bare på at blive spottet af en europæisk topklub.

Yann Karamoh

Der har været snak om, at Arsenal er interesseret i denne unge spiller fra Ligue 1 og SM Caen. Den 19-årige Yann Karamoh har lidt lidt under Mbapppes stjernestatus i sidste sæson, men han i den grad også fremragende.

Der kan ikke gå lang tid før en klub ønsker at have ham her på holdkortet, og vi mener, at han vill epasse perfekt ind i Dortmunds ‘køb billigt -sælg dyrt projekt’…