Lige nu holder hele Europa landsholdpause og de betyder vi kan se alle de store stjerne slå sine folder på de lokale nationale hold sammen. Og specielt et hold er der fokus på: det er Englands landshold, der ikke har vundet en titel siden 1966.

AF KRISTIAN PARIS

England vandt 4-0 over Malta i fredags, i går, men det så længe ud til ikke at blive så sikker en sejr. Holdet gik uafgjort til pause og scorede først de afgørende mål i kampens døende minutter.

Sådan vindes kvalifikationsrunden mod Slovakiet:

Hvem er kaptajn?

Please, bare vælg en kaptajn, en leder.
Landstræner, Southgates problem er, at han forvirrer alle – også fansene – ved ikke at give en enkelt spiller bindet i en hel kamp.

Jordan Henderson, Harry Kane, Joe Hart og Gary Cahill har alle været muligheder for den kommende kaptajn. Senest var det altså Liverpools kaptajn, Henderson, der fik fornøjelsen i gårsdagens kamp mod Malta.

Behold Oxlade på kanten

Selvom Oxlade-Chamberlain helst vil spille central for sit klubhold – både Arsenal og Liverpool – betyder det ikke, at han skal have sin vilje på det engelske landshold. Vi beder dig, Gareth Soutgate, om at for Guds skyld, beholde englænderen på kanten: det er der han er bedst.

Den nye Liverpool spiller kan udfordre enhver kantspiller, ligesom han også kun bidrager positivt til det defensive arbejde, når han er på kanten.

Hvorfor er Butland stadig ikke på mål?

(Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images)

Torinos præsident har tidligere på sommeren udtalt, at han ‘ikke forventede så mange fejl fra Joe Hart’ og det er blot et lille bevis på, at City målmandens tid på landsholdet er forbi.

England har nu to verdensklasse keepere i Jack Butland og Jordan Pickford, der kommer til at kæmpe om kampene på holdet de næste mange år… ud med Hart.