Den første rigtig betydningsfulde kamp i England i denne sæson blev i går skudt i gang. Årets Community Shield vinder skulle findes mellem Premier Leagues mestre fra Chelsea og pokalvinderne fra Arsenal. 

AF KRISTIAN PARIS

Og den kamp vandt Arsenal. Her er resultatet:

Sead Kolasinac bliver en kæmpe favorit på Emirates

Den store østeuropæer Sead Kolasinac, der spiller venstre back, kom denne sommer til London klubben fra tyske Schalke 04.

Det sker efter Arsenal i nogle år nu har haft problemer med svingenede præstationer på venstreback positionen.

Han kom på banen i anden halvleg af kampen og imponerede big time. Hans benhårde fysik og temperament er bestemt noget Arsenal har manglet i deres spil.

God køb, Wenger.

Begge hold kan sagtens forbedre sig – meget…

Hverken Arsenal eller Chelsea imponerede som hold på nogen speciel måde, selvom der naturligvis ikke mangler så meget kvalitet i sådan en topkamp.

Begge hold manglede nøglespillere på nøglepostionen er det satte lidt en stopper for det ellers formidable angrebsfodbold vi ved begge hold har at byde på.

Med det sagt, mener vi også, at både Wenger og Conte har en smule at tænke over forud for den kommende sæson. Begge hold er nemlig igen i år seriøste titeludfordrere og selvom Arsenal ikke spiller Champions League, er det stadig med i topkampen…

Alexandre Lacazette er flyvende forud for næste sæson

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det var intet mindre end sensationelt, da Alexandre Lacazette skiftede Lyon ud med selveste London og Arsenal tidligere i sidste måned.

Wenger og co. slog til og med klubbens egen købsrekord efter de hentede Ligue 1s topscorer.

Og i går så han bestemt ud til at være alle pengene værd.

Den lynhurtige franskmand skabte konstant problemer for Chelseas, ellers så solide forsvar, og han var en evig trussel i bagrummet.