Premier League har det med at tiltrække alverdens store navne sommer efter sommer. Det er som om, at et stort navn i Europa, ikke er helt lige så stor i Premier League, hvorfor det ofte er middelmådige klubber, der bemærkelsesværdigt nok får hentet relativt store stjerner. 

AF KRISTIAN PARIS

Jesé Rodriguez

Hvis Jese kan fortsætte den form han vist i Stokes 1-0 sejr over Arsenal tidligere på måneden, bliver han bestemt en succes i det engelske.
Den tidligere PSG og Real Madrid angriber blev denne sommer udlånt til Stoke City efter et år som lejesvend i Las Palmas i La Liga, efter han ikke har kunnet spille sig til en plads på PSGs  hold.

Renato Sanches

På transferdeadline day lykkedes det svanerne fra Wales at hente vinderen af Europas gyldne støvle fra 2015, Renato Sanches til klubben.

Den portugisiske stjerne er røget ud af planerne i München efter ankomsten af James Rodriguez fra Real Madrid.

Joe Hart

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Efter en sæson i Torino som lejesvend, er den engelske landsholdskeeper endelig vendt tilbage til Premier League.

Denne gang ikke for City, men igen som lejesvend, nu hos West Ham, der også har hentet Zabaleta fra samme klub. vi glæder os til at se dig i aktion igen i verdens bedste liga.

Grzegorz Krychowiak

Alle har hørt om Renato Sanches og Joe Hart. Men kender du ham her?

Den polske midtbanekæmpe har de sidste to år spillet for PSG, men har han – ligesom Jese – ikke kunnet spillet sig til en startplads.

Derfor er han som sidste mulighed blev udlejet til Premier League og den middelmådige midterklub, West Bromwich Albion, der meget overraskende sikrede sig den polske midtbanespiller på sommerens sidste dag.

Den 27-årige spiller passer perfekt til Premier League med sin fysik og aggresivitet.