Det er sommer og det betyder, at transfervinduet er åbnet – og det i stor stil. Nogle gange overrasker verdens topklubber os med helt vanvittige transfers og helt vanvittige summer. Her er dem, der bare IKKE giver nogen som helst mening. 

AF KRISTIAN PARIS

Nolito (Celta Vigo til Manchester City)

Football Soccer – Euro 2016 – Spain News Conference – Complexe Sportif Marcel Gaillard, Saint Martin de Re, France – 24/6/16 – Spain’s Nolito arrives for a news conference. REUTERS/Albert Gea

Da Guardiola kom til City forud for sidste sæson var det største problem klubbens forsvar. I stedet for at gøre noget ved det hentede han Nolito for 140 millioner kroner til offensiven.

Dog har man ikke hørt meget fra den spanske landsholdsspiller har det tilbragt det halve af tiden på bænken i sidste sæson. Yderst mærkværdigt.

 Andy Carroll (Newcastle til Liverpool)

Swansea City v Liverpool - Premier League

De to klubber blev enige i januar 2011. Andy Caroll skiftede fra Newcastle til Liverpool for hele 350 millioner kroner – den dyreste britiske spiller i historien.

Han kom til klubben skadet og fik først debut to måneder senere. Han var bestemt ikke i den klasse han havde været i tidligere i karrieren og ærligt talt var den tårnhøje angriber bare en skuffelse.

Efter halvandet år i klubben med kun 11 mål til følge skiftede han Liverpool ud med London og skiftede til West Ham for 150 milloner.

Nicklas Bendtner (Arsenal til Juventus)

Juventus v Torino FC - Serie A

Nicklas Bendtners låneaftale med Juventus tilbage i 2012 gav meget lidt mening for den italienske klub manglede faktisk ikke rigtig nogen ny angriber – og hvis de gjorde var Bendtner altså ikke den bedste at vælge.

Bendtner kom dog til klubben ivrig efter at slå til. Sådan gik det ikke og det man husker ham for i Italien er, at han blev taget for spirituskørsel.