GettyImages-463199332

 

Idag tager Premier League hul på 22. spillerunde. Vi varmer op med et preview på en af godbiderne: Chelsea vs. Everton der vises lørdag eftermiddag kl. 16.00 på 6’eren.

Chelsea-træner, Guus Hiddink, har op til dagens kamp fortalt sine spillere at de ikke har råd til at kaste flere point væk hvis det ambitiøse mål om en plads blandt de fire bedste i England skal indfries når sæsonen slutter midt i maj måned. Med andre ord skal dagens hjemmekamp mod Everton vindes.

 

12 point fra 4. plads og Champions League-billet

Siden José Mourinho sidste måned forlod De Blå har Chelsea ikke tabt – tre uafgjorte og to sejre er det blevet til i de fem kampe, som holdet har spillet siden portugiserens afsked med klubben.

Det betyder at Londonholdet nu indtager en 14. plads i tabellen og er 12 point fra byrivalerne fra Tottenham, der ligger på en nuværende 4. plads i Premier League.

”Så længe det er matematisk muligt at opnå en fjerde plads går vi for det. Vi må vinde alle vores kampe, især på hjemmebane. Vi behøver 2.8 point i gennemsnit hvilket er meget vanskeligt – så vi må vinde vores hjemmekampe”,

sagde Hiddink op til kampen. Med midtugens uafgjorte resultat hjemme mod West Bromwich, har Chelsea nu muligheden for at slutte ugen fint af:

”Vi er videre i FA-cuppen og vi skal møde Everton på lørdag [i dag, red.]. det ville være en perfekt uge hvis vi kunne tage alle tre point og det er vores mål”,

sagde Hiddink afsluttende.

 

Historikken med hjemmeholdet

Historien taler for at Chelsea-holdet tager alle tre point mod Roberto Martinez og Everton. Ud af de sidste 20 Premier League-hjemmekampe mod Everton har Chelsea ikke tabt én eneste.

Hos Chelsea er Eden Hazard og Radamel Falcao ude med lyskeskader.

Chelsea vs. Everton har som sagt kickoff kl. 16.00 og dommer Mike Jones er sat til at styre herligheden i London.

Sidst holdene mødtes på Stamford Bridge var i februar sidste år. Det var en energisk og hårdt spillet affære – se her en video med højdepunkter fra denne kamp:

 

 

 

https://youtu.be/PGBMCGE1wa4