Der findes et hul i Manchester Uniteds trøjenumre. I øjeblikket er klubbens trøje nummer 10 ledig, efter Zlatan Ibrahimovic forlod De Røde Djævle i midten af sæsonen.

Klubben kan også vælge at omrokere truppens numre, således trøjenummer tilfalder en spiller, der allerede er i truppen. Men vi har, på fodboldspilleren.dk, kigget lidt på de mulige kandidater på Uniteds nye 10’er.

Gareth Bale:

Han spiller som nummer 11 i Real Madrid, og vil måske ønske hans helt, Ryan Giggs trøjenummer – som i øjeblikket bæres af Anthony Martial – såfremt han skifter til Old Trafford.

Men ingen hos Manchester United bekymrer sig om, hvilket trøjenummer, han ønsker. For, hvis man bedømmer ham ud fra hans kampvindende præstation i Champions League-finalen, kan han blive et sensationelt aktiv for klubben.

Den 28-årige waliser er på vej til at toppe, og Fodboldspilleren.dk mener, at verdensklassespilleren kan være den sidste brik i et kæmpe puslespil hos Manchester United. Vi tror på, at han er på toppen af ønskelisten hos mange United-fans derude.

Cristiano Ronaldo:

Mange alternativer til Bale vil se svage ud sammenlignet med waliseren, men ikke ham her. Hvis han forlader Real Madrid, vil United være en af de mest sandsynlige destinationer for portugiseren. Og på trods af, at han ikke har den samme eksplosivitet som for nogle år siden, så kunne han da godt tage et par år mere på Old Trafford. Det er dog mere sandsynligt, at han kommer til at tørne ud i nummer 7.

Willian:

Willian er en spiller, som leverer på et stabilt og højt niveau. Den 29-årige brasilianer ser ud til at være i sit livs form. Den nuværende Chelsea-spiller ville være et glimrende alternativ til de store navne fra Madrid.

https://youtu.be/aEOaU4VZKXc

Marko Arnautovic:

Redaktionen på Fodboldspilleren har altid været en stor fan af Arnautovic, og han minder i sin spillestil lidt om Zlatan. Faktisk tror vi, at han ville være den ideelle angriber for José Mourinho – en stor targetman, som er god på fødderne og har en fantastisk styrke. Det er lidt af et mysterie, hvorfor han ikke er nået længere i sin karriere. Som 29-årig har han én stor kontrakt tilbage i sig.

Marcus Rashford/Anthony Martial:

Hvis Manchester United beslutter sig for at rykke lidt om på numrene, ville valget sandsynligvis falde på enten Marcus Rashford eller Anthony Martial. Hvis Bale kommer til klubben, kunne han meget passende tage Martials nummer 11, imens franskmanden rykker et nummer ned. Men usikkerhed summer om hans fremtid på trods af, at han er en populære blandt fansene.

Marcus Rashford bærer i øjeblikket trøje nummer 19, og vil helt sikkert være på udkig efter et nummer, som er lidt numre. Han håber på sit gennembrud i 2018/19-sæsonen.

Hvem håber du på at se i nummer 10?