Forud for den kommende sæson har man lov til at håbe. Manchester United-fansene er med god grund optimistiske forud for den kommende sæson, og vi har samlet fem grunde til, at det bliver dem, som løber med trofæet i år.

Uniteds sidste sæson var ikke noget at råbe hurra for, men det ser en anelse anderledes ud i år.

Mens en ensartet liste kunne blive lavet over hvorfor Manchester United IKKE vinder Premier League, har vi dog valgt at fokusere på det modsatte denne gang.

Grund nummer 1: Josés anden sæson

Fra sin Porto-tid og frem har Mourinho vundet ligaen i sin anden sæson i de klubber han har været i som manager. Sommetider vandt han også ligaen i første sæson, men den har altid siddet i skabet i anden sæson.

Sådan skete det i Liga Nos med Porto, i Premier League – begge gange – i Serie A med Inter og i La Liga med Real Madrid.

På grund af hans historier med ligatitler i den anden sæson er der masser af grund til optimisme og håb blandt de mange Manchester United-fans.

Grund nummer 2: Lukaku og skarpheden

Ibrahimovic havde en meget mærkelig sæson i Manchester United. Et simpelt referat af hans tid i klubben kunne være, at han scorede i alle de vigtige kampe, mens han dog samtidig også brændte mange store chancer.

Romelu Lukaku byder ind med noget anderledes. Skarphed er en af belgierens styrker, og i sidste sæson scorede han på 22,7 procent af de chancer, han fik – mens den samme statistik kun når op på 14,8 procent for forgængeren Ibrahimovic.

Grund nummer 3: Matic giver offensiven frihed

For at Lukaku skal gøre det godt, behøves han masser af service bag sig – noget, som Ibrahimovic også fik i sin tid i klubben – men ser ud til at blive forbedret i den kommende sæson.

Nemanja Matic er ikke den mest stjernespækkede spiller, Manchester United har købt i årenes løb, men han kan blive en af de mest vigtige, i hvert fald på den korte bane.

Hans afleveringer er gode. Hans forhold med Mourinho er godt. Han kan bryde modstanderens spil op. Derudover dækker han et godt rum.

United har ikke haft en spiller med hans kvaliteter i mange år, og det kan virkelig gøre en stor forskel i denne sæson.

LÆS OGSÅ: VILDT: Watford præsenterer spiller på kreativ måde

Se de sidste to grunde til mesterskabet lander i Manchester ved at bladre – benyt pilene nedenfor