5. De ved, hvordan det er at spille under et stort pres

Øvelse gør mester og det er helt sikkert tilfældet for Real Madrid-mandskabet, der i de seneste par sæsoner mere eller mindre vant til at vinde en prestigefyldte turnering. I de seneste fem sæsoner, har kongeklubben fra Spanien løftet CL-trofæet imponerende tre gange.

Ronaldo rush

Et af Ronaldos kendetegn er hans speede med bolden. 

Nu er klubben endnu en gang i semfinalen og skal møde de tyske mestre, Bayern München. I kvartfinalen slog man selveste Juventus ud med en scoring i sidste minut. De var maks presset, men Cristiano Ronaldo holdte hovedet koldt og sørgede for at hans elskede klub blev blandt de sidste fire hold i turneringen. Med andre ord: de ved, hvordan de skal agere under pres og i pressede situationer, hvor det ikke lige altid er stolpe ind. Vi får se om de kan gøre det sammen i semifinalen.

4. De sidste fire hold,  har på papiret ikke særlig stærke mandskaber – sammenlignet med andre sæsoner

De sidste fire hold i turneringen er, udover Real Madrid selv, Bayern Münche, AS Roma og Liverpool. På papiret er La Liga-klubben klart det stærkeste mandskab, og hvis først de får sendt de tyske mestre tilbage til München, så er finale-modstanderen enten Roma eller Liverpool, der ikke kommer i nærheden af så store stjerner, som fx Ronaldo, Bale og Benzema. 

Bayern München bliver formentlig den største udfordring for Madrid. De har nemlig allerede sikret sin titlen i Tyskland, og derfor kan de selvfølgelig stille med stærkeste mandskab. Udhvilet og restitueret. Klubben har dog ikke været så dominerede i år, som man tidligere har set, og derfor indtager Madrid formentlig en mindre favorit-holde med træner Jupp Heynckes og resten af hans stab.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side