Succes manageren fra Portugal har godt nok succes på banen. Modsat er han ret kontroversiel i sine udtalelser udenfor banen. Vi bringer her fem  klassiske citater fra Mourinho.

Af Kristian Paris 

“Jeg er Jose Mourinho og jeg ændrer mig ikke. Jeg kommer med alle mine kvaliteter og alle mine mangler.”

Da han blev Real Madrid træner i 2010 kom han med denne udtalelse. Mourinho har modtaget meget kritik fra fans og medier i hans tid i det spanske… men sig ikke, han ikke advarede dem.

“Jeg lagde mærke til, at spillere og trænere gik en omgang for hæder til fansene, da de tabte til os, i deres seneste hjemmekamp. I Portugal, hvis du gør det, kaster publikum flasker på dig.”

Mourinho om, hvordan tingene bliver gjort hos Manchester United. Et sted han netop nu er manager for…

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

“Ricardo Carvalho ser ud til at ikke at kunne forstå, hvordan tingene fungerer her. Måske skulle han få foretaget en IQ test, eller gå til et sindssyge hospital eller noget…”

Mourinho har det med at kritisere sine egne spillere offentligt i pressen. Her er han efter landsmanden Carvalho. Seneste skud på stammen er kritikken af Luke Shaw i United.

“Jeg er ikke længere Chelsea-manager, og derfor behøver jeg ikke forsvare mine spillere. Det er også derfor jeg nu kan sige, at jeg mener, at Drogba filmer.” 

Alle ville tro, at Mou og Drogba er far og søn, pga. deres meget kærlige kram. Mourinho har imidlertid ikke længe om at komme med denne udtalelse, efter deres veje skiltes…

“Vær sød ikke at kalde mig arrogant, men jeg er europæisk mester, og jeg synes selv, at jeg er The special one.” 

Uden dette citat, er sådan en liste ikke fuldendt… et specielt og noget af en udtalelse.