Det er med nedtrykt ansigt, at vi skriver denne artikel. Ankomsten af verden dyreste fodboldspiller skulle meget gerne ikke sende de andre spillere den anden vej. Men sådan er det med store egoer, og de endnu størrere: Neymar. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Chelsea

Ezequiel Lavezzi og Edinson Cavani ses på billedet. (Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Et skifte til Premier League er det mest sandsynlige sted for Cavani – i hvert fald hvis man kigger  på pengepungene.

Cavani er blevet sat meget forbindelse  med de engelske mestre de sidste par sæsoner. Klubben har netop officielt solgt Diego Costa til Atletico Madrid, og klubben kunne derfor være på udkig efter en ny makker til nyindkøbet Alvaro Morata.

3. Napoli

Cavani har tidligere selv indrømmet, at han måske kunne være interesseret i at komme tilbage til klub,, hvor han rigtig stråelde: italienske Napoli.

Han har scoret over 100 mål for klubben indbragte dem omkring en halv milliard i sommeren 2013, da han blev solgt til de franske giganter.

Et gensyn med Serie A er ikke helt umuligt.

2. Borussia Dortmund

 (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Den tyske storklub kan måske ende ud med den 30-årige uruguyaner – i hvert fald, hvis alting flasker sig.

Hvis Dortmund vælger at sælge deres darling Aubameyang til Real Madrid eller måske PSG selv, kan det bane vejen for Cavanis plads i Dortmund. Han vil i hvert fald kunne lave mål for tyskerne.

1. AC Milan

 (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Med det faktum, at AC Milan netop har brugt over en milliard spillere på et dusin nyindkøb, betyder det nok også, at han ikke skifter til klubben med det samme. Men som skrevet tidligere er det ikke helt uden chancen, at den store angriber kan få et gensyn med Serie A.

Om det så bliver med Napoli eller overfor Napoli er ikke helt fastlagt endnu. Vi ville i hvert fald bare elske at se ham der igen.