Europas topklubber har uden tvivl et skarpt øje rettet mod, hvad der kommer til at foregå i Paris i løbet af de næste måneder. Konflikten mellem Neymar og Edinson Cavani hos PSG har eskaleret sig til et punkt, hvor der har været meldinger om, at førstnævnte gerne vil af med sin angrebskollega.

Om det er en konflikt kørt op i medierne, eller om det virkelig er en uløselig konflikt mellem de to, lader vi dig afgøre. Ikke desto mindre kan Ligue 1-klubben også vælge at skille sig af med Cavani, for at leve op til FFP-reglerne.

Og der vil uden nogen tvivl være et væld af mulige destinationer for den kvalitetsfulde angriber. Her er fem potentielle destinationer, hvis Cavani skulle forlade PSG i fremtiden.

5. Chelsea

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Et skifte til Premier League ville ikke være overraskende. Det ville være et dejligt skifte for Cavani, der både kunne profilere sig i verdens bedste liga og få lidt sul på pengepungen (selvom det nok ikke lige er det, han står og mangler…)

Cavani har været kædet kraftigt sammen med Chelsea, siden veldokumenterede diskussioner om dødbolde med Neymar i PSGs 2-0 sejr over Lyon. The Blues har afskibet Diego Costa til Atlético Madrid for angiveligt 58 millioner pund. Disse midler kunne tages i brug for at hente uruguayaneren til klubben.

Alvaro Morata har været i glimrende form siden ankomsten fra Real Madrid, hvor han har scoret seks mål i seks kampe, så mål er bestemt ikke problemet på Stamford bBridge. Men Antonio Conte har førhen spillet med to angribere, så et giftigt makkerpar kunne måske ligge i støbeskeen her.

4. Everton

 (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Det kunne måske ligne en joke, men der har altså været rygter om et skifte til Goodison Park. Everton er bestemt ikke fattige, efter salget af Lukaku til Manchester United tidligere i år.

Marca har tidligere skrevet, at The Toffees forsøgte at få Diego Costa til Merseyside – forud for hans skifte til Atlético Madrid – med et bud på 75 millioner euro.

Han afviste dog den nordengelske klub, men buddene på ham er beviset på, at det bestemt ikke er penge, Everton står og mangler i øjeblikket. Klubben er blevet kritiseret for ikke at erstatte Lukaku godt nok, og her kommer Cavani jo passende ind i billedet…

3. Napoli

Helt uundgåeligt har der også været snak om et skifte til Cavanis tidligere klub, Napoli. Dermed kan uruguayaneren på en måde følge lidt i Diego Costas fodspor med tilbagevenden til en tidligere klub.

Den 30-årige angriber spillede for napolitanerne i perioden 2010-2013, hvor han scorede over 100 mål i alle turneringer, før han skiftede til den franske hovedstad i en handel, der sikrede den italienske klub 55 millioner euro.

Det er dog ikke sikkert, at Napoli har pengene til at bringe ham tilbage til Stadio San Paolo, men ifølge rygterne holder klubben øje med hans situation i PSG. En retur til Serie A kunne være en mulighed for Cavani.

2. Borussia Dortmund

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den tyske klub har også været nævnt i forbindelse med Cavanis næste klub, idet der er tvivl om fremtiden omkring Pierre-Emerick Aubameyang.

Hvis den gabonesiske profil, som i øvrigt allerede har scoret otte mål i Bundesligaen denne sæson, forlader klubben i nær fremtid, vil der være noget af et rum at udfylde i klubbens angreb.

Maximilian Philipp har fået en glimrende start på livet i Nordrheine-Westphalen, men Dortmund er opmærksomme på, at en erstatning for Aubameyang bør ske.

1. AC Milan

(Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

På grund af AC Milans store pengeforbrug denne sommer, er italienerne naturligvis også blevet nævnt som en mulig destination for Edinson Cavani.

The Rossoneri har ikke været overbevisende indtil videre i denne sæson, og har kun scoret ti mål i de første seks kampe i Serie A. Ingen spiller i truppen har fundet vej til netmaskerne mere end to gange, så en målscorende angriber er i den grad på ønskelisten hos den norditalienske klub.

Cavani kunne blive manden, og Milan kunne blive klubben…