Når fodboldspillere har peaket i deres karriere forlader de ofte den klub de har fået succes til fordel for en lidt mindre profileret klub, der ville have godt af en stor spillers popularitet. Derudover betaler de nok også en fyrsterlig løn. 

AF KRISTIAN PARIS

Vi tager et kig på nogle af de tidligere stjerner, der skulle indstille karriere og nyde opiummet hurtigst muligt.

4. Patrice Evra

(Photo by John Peters/Manchester United via Getty Images)

Den tidligere Monaco, Juventus og Manchester United forsvarsspiller skulle bare trække stikket og stoppe mens legen er god – eller mindre god. For den 36-årige spiller blev smidt ud af Marseille efter at have sparket en fan i hovedet, og det booster bestemt ikke hans meget spinkle fremtid i europæisk fodbold.

3. Dimitar Berbatov

. (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Den tidligere Tottenham og Manchester United stjerneangriber har skrevet under med en klub i Indien, efter de fleste regnede med han ville gå på pension, efter han havde været uden kontrakt i hele 14 måneder, efter han ikke fik succes i græske PAOK.

2. Kaka

(Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Den tidligere vinder af Ballon d’Or har allerede sagt, at han vil gå på pension, når hans kontrakt med Orlando City udløber i slutningen af 2017, men nu har den 35-årige tidligere Real Madrid spiller udtalt, at han er på jagt efter en ny udfordring.

1. Samuel Eto’o

AFP PHOTO / OLIVIER MORIN

Samuel Eto’o var blandt de mest frygtede angribere i næsten et årti, da han spillede for både Inter og Barcelona. Hans karriere begyndte dog at gå den modsatte vej, da han skiftede til den russiske klub Anzhi Makachkala i 2011. Han kom dog tilbage til europæisk topfodbold i 2013, da Chelsea hentede ham.

Det førte senere til en lille tid hos Premier League kollegerne fra Everton, senere Sampdroa og nu har den 36-årige angriber scoret en masse mål for Antalyaspor i Tyrkiet, hvor han er en slags spillende manager.