Manchester United-manageren Louis van Gaal er helt sikkert en speciel mand, der er kendt for at gøre tingene på sin egen måde. Nogle spillere sætter pris på denne egenskab hos hollænderen, men andre askyr den (bare spørg Zlatan Ibrahimovic). Den tidligere hollandske landstræner har sat sit helt eget præg på den røde del af Manchester, både på og uden for banen, efter kun et enkelt år i klubben. Van Gaal er aldrig nogensinde gået på kompromis med sine metoder og det kommer den engelske storklub heller ikke til at ændre på.

Sportskeeda.com har taget et kig på fem mærkelig ting Van Gaal har ændret uden for banen i Manhcester United, uden at de rigtig har fået opmærksomhed i medierne. Det får det nu, for fodboldspilleren bringer dig nu de fem ting.

1 – Vigtigheden af fansene

Importance to fans - 5 things Louis van Gaal changed behind the scenes at Manchester United

Ifølge den engelske avis har Louis van Gaal fortalt spillerne, at fansene er det allervigtigste i klubben. Før Van Gaal kom til klubben behøvede spillerne ikke at være i kontakt med fansene efter kampe og træninger, men det er nu lavet om, for den hollandske manager har sørget for, at spillerne  er nødt til at gå forbi fansene og skrive autografer og give interviews, når de skal hen til deres biler.

United-manager er meget mere i kontakt med fansene end tidligere managere og svarer ofte på spørgsmål og skriver autografer. Han har en gang sagt følgende: “Manchester United-fans står bag træneren, de står bag spillerne. Det er derfor United-fans er de bedste i verden”. 

Piletasterne nedenfor kan bruges til at komme videre til de næste sider