Chelsea tager senere i dag i mod Manchester United i et opgør, der på mange måder kan være afgørende for de to klubbers senere placering i ligaen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Chelsea keeper Thibaut Courtois er blevet bestemt ude af klubbens opgør mmod Man United senere i dag, søndag. Det bekræfter adskillige britiske medier.

 

Den belgiske landsholdspiller har hele sæsonen været en del af Chelseas store succes, og en af nøglespillerne deri.
Han har desuden holdt hele 13 clean sheets, hvoraf han i resten kun har indkasseret 25 mål – det altså i hele 31 kampe igennem hele sæsonen.
Nu meldes han altså ude af Antonio Contes mandskab, der som sagt tager til Old Trafford senere i dag.

 

Skaden betyder, at reserven Asmir Begovic må tage over, hvilket er hans første Premier League optræden i sæsonen – en af de vigtigste kampe i sæsonen.
Chelseas føring er de seneste uger blevet betydeligt reduceret, og det nu således kun på fire point ned til Tottenham på andenpladsen. DErfor er kampen i dag super vigtig for The Blues, og det er en skade, der kommer meget ubelejligt for London klubben.

Courtois har været en af nøglefigurerne i sæsonen for klubben, men han bliver altså i dag nødt til at se sine holdkammerater klare strabadserne fra sidelinjen. En kamp, der på mange måder kan sørge for at Chelsea vinder mesterskabet ved at skabe et rum på hele syv point ned til andenpladsen.

Wolverhampton Wanderers v Chelsea - The Emirates FA Cup Fifth Round

Begovics sidste optræden for Chelsea var i klubbens 2-0 sejr over Wolves i FA Cuppen, og han håber selvfølgelig på, at han ligesom kollegaen kan holde et clean sheet i aften.

På den modsatte banehalvdel er Zlatan vendt tilbage fra karantænen og han håber selvfølgelig på, at han kan skyde ‘The Red Devils’ nærmere toppen i ligaen.