Af Anders Lang Jensen

Claudio Ranieri blev fyret i eventyrklubben Leicester i denne sæson, som han vandt mirakuløst den engelske Premier League med sidste sæson.

Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images

I denne sæson har Leicester dog ikke set nær så stærke ud, og derfor fyrede Leicester-ledelsen den italienske manager af den simple årsag, at nedrykning var for tæt på. Men et comeback til ligaen, han vandt sidste sæson, er nu på tale.

Ifølge flere eksperter og bookmakere er Ranieri favorit til at overtage managersædet i London-klubben Watford. Klubben fyrede deres italienske manager Walter Mazzarri så sent som i går, og det efterlader et managersæde, landsmanden Ranieri er klar til at sætte sig i.

Photo by Mark Thompson/Getty Images

Mazzarri forlader Watford, når sidste spilledag er omme. Herefter skal der indsættes en ny træner, der kan gøre det bedre end den skuffende sæson, klubben fra London har været igennem i dette års Premier League-kampagne.

Han har været i modvind længe som manager i klubben, eftersom bl.a. flere fans af klubben er utilfreds med, at han ikke vil lære engelsk.

65-årige Claudio Ranieri blev fyret tilbage i februar måned. 9 måneder efter at have ført sit undertippede Leicester-mandskab til triumfen, der måske er den største i nyere tid.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Bookmakernes store favorit til jobbet er altså den rutinerede Ranieri. Udover nævnes Hull-manageren Marco Silva, Alan Pardew, Aitor Karanka og Roy Hodgson. Alle sammen rutinerede kræfter der skal sikre Watford overlevelse endnu en sæson.

Som den sidste outsider nævnes Manchester United-legenden Ryan Giggs, der ifølge bookmakere også er inde i billedet. Kan Ranieri hive et mesterskab hjem til Watford, eller er Leicesters triumf bare et lille tilfælde?