AF KRISTIAN PARIS

Det er blevet afsløret, at Mourinho har lavet en vanvittig høj regning på et hotel i London, hvor han har boet de sidste 13 måneder – som manager for United. Regningen lyder angiveligt på 1,5 millioner som endnu ikke er betalt.

Portugiseren tog over efter Louis van Gaal i maj 2016, men har ikke taget sin familie, der bor i London med sig. Derfor har han boet på hotel lige siden han kom til Manchester. Og det er ikke et hvilket som helst hotel – vi snakker nemlig om det femstjernede Lowry Hotel midt i Manchester.

The Riverside suite, som Mourinho har lejet, har angiveligt kostet ham 8 160 kroner pr. nat (Daily Mail) eller  4 110 (the Sun) , mens begge aviser bekræfter, at manageren nok får et betydeligt afslag i prisen.

Hotellet blev selv valgt af Mourinho og de største regninger bliver angiveligt betalt af klubben selv.

(Photo by Tom Purslow/Man Utd via Getty Images)

Og The Special One skrev sidste år under på en tre-årig kontrakt med the Red Devils. Så hvis han finder det komfortabelt på Lowry kan det være, at han bliver på hotellet de næste to år også, og det kan ende med at koste over 9 millioner danske kroner – og det er før vi regner med, at portugiseren bliver i klubben længere end tre år.

Og mourinho har angiveligt allerede skrevet sig op til yderligere 12 måneder på hotellet, eftersom det er kommet frem, at han ikke ønsker at hente familien til London.

”Det her år har været det hårdeste i min trænerkarriere. Vi har spillet alle kampe, der har været mulige – undtagen to.”

”Jeg har været mæt af fodbold indtil den sidste dag. Og jeg lover, at han I ikke vil se mig på fodbold stadioner i løbet af sommeren – men forhandlinger med nye spillere stopper jeg ikke med. Jeg gav dem listen i April og nu må vi se om jeg får, hvad jeg vil…”