Juventus er en af de klubber, der heller end gerne vil hente en af de mest talentfulde unge spillere fra Sydamerika. Det skriver det italienske medie Calciomercato, der står for mange af de andre rygter i italiensk fodbold presse. 

AF KRISTIAN PARIS

De skriver nu, at Juventus fører kampen om den unge spiller, der også jagtes af yderligere fem andre Europa topklubber.

Det italienske medier slår fast, at Juventus stadig holder øje med den unge angriber fra Uruguay Joaquin Ardaiz, eftersom de ser ham som en ‘ung Cavani’.

De regerende Serie A mestre er blevet tilbudt mulighende for at hente den unge Ardaiz dennes sommer, men mangel på senior landsholdskampe og manglende EU-arbejdstilladelse gjorde, at Max Allegri ikke hentede den talenfulde angriber til støvlelandet allere denne sommer.

Juventus er lige nu i kamp med Premier League giganterne Liverpool og Manchester City, der sammen med La Liga giganterne Real Madrid og Barcelona, også gerne vil have fingrene i den unge spiller. En sidste klub, der også har meldt sin interesse i spilleren er portugisiske Porto, der har et ry for at hente unge spillere, udvikle dem og sælge dem videre til Europas storklubber.

Ardaiz har nettet tre mål i 10 senior kampe for holdet Danubio fra Uruguay, hvilket betød, at han blev udlejet til det belgiske hold Royal Antwerpen, der har ført til at han skiftede til Tanque Sisley i hjemlandet for omkring 7,5 millioner kroner.

Juventus kan skrive under med Ardaiz allerede til januar, men meget afhænger af om han vil udlejes til den italienske topklub, eftersom det er et kæmpe spring fra fodbold i hjemlandet til en af Europas største klubber.