1. Kan City slå Premier League-rekorden for flest point i én sæson? 

Lige nu er Manchester City på 81 point og ligger naturligvis nummer et i ligaen. De mangler dog 15 mere, det vil sige fem vundne kampe, for at slå rekorden for flest point i en sæson. Den kom i 2004-05-sæsonen og blev lavet af Jose Mourinhos Chelsea-mandskab. Der er lige nu otte kampe tilbage, så Pep Guardiola skal altså vinde fem af otte kampe. Ud af disse kampe, mangler klubben fra den blå del af Manchester stadig hold som Tottenham Hotspurs og Manchester United, så det bliver spændende at følge i fremtiden.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

2. Formår Mourinho er overbevise resten af verden om, at han er den perfekte mand for Manchester United? 

Der er ikke meget, der tyder på det. Manchester Uniteds nuværende træner Jose Mourinho har ikke haft den mest perfekte sæson. Godt nok har han lavet udmærket resultater med The Red Devils, men han har flere gange udtrykt sin utilfredshed med klubben og setuppet omkring. Han har sagt, at han ikke er tilfreds med truppen, at han skal bruge flere penge til spiller-indkøb, at fansene ikke er loyale nok. Det er et godt spørgsmål om Mourinho fortsat er United-træner efter denne sæson.

3. Kan Liverpool blive det næstbedste mandskab ? 

Jurgen Klopps mandskab har haft momentum på det seneste og Merseyside-klubben ligner et seriøst bud på holdet, der tager 2.pladsen i Premier League. Tidligere på året slog de selveste Manchester City med flot og underholdende spil. Det bliver helt sikkert et godt opgør mellem de to klubber i Champions League-kvartfinalen. Liverpool er for alvor på vej tilbage til toppen af fodboldeuropa og træner Jurgen Klopp ligner den rigtige mand for The Reds. Ender klubber på andenpladsen vil han helt sikkert få flere transfermidler og en større tillid fra fans og bestyrelsesmedlemmer.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side