Talenter i fodbold er der mange af – og de bliver udråbt tidligt. Disse 6 talenter er ikke bare talenter, men wonderkids og går en fremtid i møde på niveau med Messi og Ronaldo. En af dem er danske Kasper Dolberg… 

Af David Paris 

Den sidste uge er internettet eksplodere for fodboldelskere og fodboldsider. Klippet med en 13-årig dreng, der får debut på Celtics U-20-mandskab er gået viralt og enhver fodboldinteresseret i landet har ikke kunne ladet det gå ubemærket hen.

Vi kan vist godt kalde ham en lille dreng – for det er han. Ikke mere end omkring 160 cm måler drengen og så hedder han Karamoko Dembele. Efternavnet Dembele som mange unge talenter den dag i dag også bærer.

Se bare på Ousmane Dembele, der er en 19-årig franskmand som lige nu spiller fast for Borussia Dortmund. I 2014 kom han på The Guardian‘s top 40 over unge spillere og i dag mener eksperter, at han som 25-årig vil være blandt verdens aller aller bedste fodboldspillere. Det fik os, her på fodboldspilleren.dk, til at tænke på om der egentlig er nogle spillere ude i den store hvide verden, som går en lige så stor fremtid i møde, men som ingen endnu kender til…

Med inspiration fra mediet thesportbible.com har vi fundet seks wonderkids til jer og dem kan i læse om på de næste to sider.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side