Det er sidste hverdag på ugen, og for dig der stadig arbejder venter en velfortjent weekend. Her krydrer vi den lige med de mest aktuelle transferemner, der er at finde.
Store navne som Rooney og Mane er på listen. 

AF KRISTIAN PARIS

Wayne Rooney

Manchester United v Crystal Palace - Premier League

Transfer: Manchester United til Everton

 En romantisk reunion kan finde sted, hvis Manchester Uniteds tidligere kaptajn Wayne Rooney vælger at forlade Old Trafford til fordel for sin tidligere klub Everton og Goodison Park.

Sadio Mane

FBL-ENG-PR-LIVERPOOL-EVERTON

Transfer: Liverpool til Inter Mila

Serie A klubben Inter vil meget gerne have nogle store navne til truppen denne sommer. Derfor har klubben angiveligt valgt Liverpools Sadio Mane som deres førsteprioritet på transfermarkedet.

Mamadou Sakho

FBL-ENG-PR-CRYSTAL PALACE-TOTTENHAM

Transfer: Liverpool til Crystal Palace 

Sakhos kærlighedshistorire med sydlondon ser du til at fortsætte, eftersom medier hævder, at midtforsvaren, der faktisk er på kontrakt i Liverpool, er nået til enighed med the Eagles. Frank de Boer, klubbens nye chef forventes at hente franskmanden i denne uge.

Adrien Silva

FBL-POR-CUP-VIOLINOS-SPORTING-WOLFSBURG

Transfer: Sporting til Tottenham Hotspur 

Tottenham har lidt en smule under manglende centrale egenskaber på midtbanen, og derfor er de i dette transfervindue meget opsatte på at få noget ordentlig kvalitet til midtbanen. Angiveligt vil portugiserne have omkring 250 millioner for midtbanegeneralen Adrien Silva.

Enner Valencia

Everton v Southampton - Premier League

Transfer: West Ham til Tigres

Lejeopholdet i Everton har overbevist West Ham om at give den sydamerikanske angriber en ny chance i London. Modsat ser det dog ud til at angriberen vil vende tilbage til den mexicanske første divison med Tigres.

Federico Bernardeschi

ACF Fiorentina v Empoli FC - Serie A

Transfer: Fiorentina til Juventus

De personlige vilkår mellem Bernardeschi og Juventus er angiveligt blevet en realitet, men lige nu mangler italienerne blot at acceptere buddet, der angiveligt er på 280 millioner.