Chelsea går ind til denne Premier League som forsvarende mestre, men selvom dette er en glamourøs titel, mener holdets træner ikke, at klubben fra London er favoritter til endnu en titel som engelske mestre.  

Af David Paris

Det var en frustreret tidligere Juventus-træner, der i går udtalte sig om situationen i London-klubben Chelsea. For selvom klubben er regerende engelske mestre, mener han ikke at The Blues, som klubben også bliver kaldt, er favoritter til at tage titlen endnu en gang i år.

Der går rygter om, at Conte ikke er tilfreds med den nuværende trup, der ifølge ham ikke han holde til både at spille med om Champions League-trofæer og samtidigt også skrave 3 point sammen i Premier League hver weekend.

I går sagde den italienske træner, Antonio Conte følgende om situationen i Chelsea og hvorfor klubben ikke før favoritiseres som titelkandidater i den nye Premier League-sæson: “Helt ærligt, hvis du nødt til at give din vurdering på papiret, så er det rigtigt; Chelsea er ikke favoritter. Chelsea skal ikke sættes som favoritter til at vinde mesterskabet. Det var det samme sidste sæson. Ikke én person menes, at have Chelsea til at vinde titlen. I denne sæson, i dette øjeblik, er jeg enig med de folk, der også tror dette om denne sæson.”

Da journalisten spurgte ham, hvorfor han var så pessimistisk forud for næste sæson, svarede han blot: “Vi  har ikke forstærket os som vi ville – Men hvorfor? Jeg har besvaret dette spørgsmål, ikke kun én gang, men to gange, tre gange. “

Klubben som Arsenal, Manchester City og Tottenham er større farvoritter og førstnævnte kom dog også godt i gang med Premier League-sæsonen efter en 4-3-sejr over Leicester City i går aftes i sæsonens første kamp.