Bayern Münchens præsident har angiveligt lukket døren for en eventuel tilbagevenden for Douglas Costa, der lige nu spiller for Juventus. Han kalder ham en ‘lejesoldat’. 

AF KRISTIAN PARIS

Bayern Münchens præsident Uli Hoeness slår fast i et interview med den tyske avis Frankenpost, at kantspilleren, der i sommers skiftede til Juventus på en lejeaftale, ikke har nogen fremtid i den sydtyske storklub. Allianz Arena er lukket for Costa.

Costa kom i sommers til de italienske mestre på en lejeaftale, der estimeres til at have en værdi på omkring 50 millioner kroner. De har dog mulighed for at sikre sig Costa permanent, hvis han imponerer for dem i den kommende sæson.

Hoeness blev spurgt om Kingsley Coman, der netop er kommet til klubben, og Costa vil kunne udfylde den rolle som de to legendariske kantspillere Franck Ribery og Arjen Robben har haft i  klubben det sidste halve årti.

Der var meningen om Costa altså stensikker.

“Erstatte Ribery og Robben? Det kan man ikke, men vi vil prøve at komme på noget inden det er tid.” 

Costa var ikke god for os, fordi han er en slags ‘lejesoldat’ og havde en personlighed, vi ikke brød os om. ” 

“Coman er en ung spiller med et kæmpe talent, og han skal nok bryde igennem her. Hvis ikke, bliver vi selvføgelig nødt til at kigge rundt efter andre spillere” slog præsident fast i interviewet.

Costa selv kom til Bayern i sommeren 2015 fra ukrainske Shaktar Donetsk for omkring 270 millioner.

Angriberen havde en super første sæson i Bundesligaen, hvor han lavede syv mål og 18 assists i 43 kampe.

I sidste sæson blev han noteret for syv mål og ni assists i 34 kampe i en sæson, hvor han blev ramt af skader i knæet.