Der er landsholdspause, men det betyder ikke, at vi ikke stadig kan få de senest nyheder fra de største ligaer rundt omkring i verden. Flere af verdens største stjerner i er aktion og udtaler sig til medierne. Denne gang handler det om Eden Hazard og hans forhold til Chelsea-holdkammeraten Diego Costa, der har været frosset ude af træner Antonio Contes Chelsea-mandskab. 

Af David Paris

Den brasiliansk fødte angriber Diego Costa, der også har spansk statsborgerskab har gennem de sidste to sæsoner været Chelseas vigtigste mand. Han er manden, der scoret mål på samlebånd og var en af hovedårsagerne til at mesterskabet til London sidste sæson. Den spanske landsholdsspiller har dog ikke været en del af The Blues, som også holdets kaldes. Årsagen er få – eller mange. Den er i hvert fald tvetydig.

Nogen medier skriver, at det er fordi han har nægtet at deltage i klubbens træningskampe forud for sæsonen. Andre skriver, at træner Conte er blevet træt af hans attitude på banen og derfor, som en direkte konsekvens heraf, har sat ham af hold. Nu er der dog nye nyheder i sagen. Hazard taler ud:

Den belgiske landsholdsspiller Eden Hazard, der i har spillet Belgiens to landskampe i denne pause. Han har overvundet en ankel-skade, der nu tillader ham at spille professionel fodbold igen. Selvsamme Hazard fortæller om, hvad han mener om Costa-situationen.

“Diego og jeg har spillet sammen i tre år, vi har vundet alt sammen undtagen Champions League,” fortalte han Marca, der en stor spansk avis.

“Det er en fornøjelse at spille med ham, han er en topspiller og en top person. Jeg vil gerne se ham komme tilbage, men jeg træffer ikke beslutningerne. Jeg håber, at han kan finde en løsning, så vi snart kan se ham tilbage på banen. Det er det bedste for alle parter.”