FC Barcelona vil ifølge spansk medie gå på jagt, efter PSG-kantspilleren Angel Di Maria. Det forventes at Di Maria ikke er foretrukket hos PSG, og derfor kunne et skifte væk være en mulighed.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Mundo Deportivo skriver at FC Barcelona formentlig går på udkig hos den franske storklub Paris Saint-Germain. Den spanske storklub skulle have interesse i den argentinske kantspiller Angel Di Maria.

(Photo: Getty Images)

Den 29-årige PSG-spiller er stadig en af de store stjerner hos PSG, men han er formentlig blevet overgået denne sommer. Ligue 1-storklubben har nemlig hentet Neymar og Kylian Mbappé til klubben.

Derfor forventes det at Angel Di Maria kunne være på vej væk, fra den franske hovedstadsklub. FC Barcelona bød ifølge mediet på den argentinske kantspiller på sidste dag på transfermarkedet, men beløbet var ikke højt nok.

Er det en fair pris for den argentinske kantspiller?

Mediet melder at FC Barcelon bød omkring 335.000.000 kroner på 29-årige Angel Di Maria. Det var dog ifølge mediet omkring 165.000.000 kroner for lidt. Derfor kræver PSG altså omkring 500.000.000 kroner, for den argentinske kreatør.

FC Barcelona formåede dog at forstærke sig, og der blev i sidste ende hentet forstærkninger til klubben. Nelson Semedo, Paulinho og Ousmane Dembele har alle tre skrevet under med den spanske storklub.

Læs også: Arsenal-spiller: Derfor vil jeg vinde alt i denne sæson