Tidligere stjerneangriber: ’Jeg mistede kærligheden til fodbolden efter jeg skiftede til Liverpool

Sådan beskriver en af Liverpools tidligere topangriber den følelse han havde i kroppen, efter han har var skiftet til Merseyside klubben. Læs, hvorfor og hvem det drejer sig om nedenfor.

Af kristian paris

Angriberen, der senest besluttede at sætte en stopper for sin karriere og gå på pension, indrømmer nu, at han blev mentalt påvirket efter at være skiftet tilbage til sin barndomsklub i sommeren 2014.

Der er tale om den tidligere Liverpool angriber Rickie Lambert, der afslører, at han mistede al kærlighed til fodboldspillet efter han skiftede tilbage til Anfield i 2014.

Angriberen på  nu 35 år er gået på pension efter en karriere, der både har budt på fodbold i de laveste engelske række, men også i Premier League og på det engelske landshold.

Lambert var i sær god foran mål i sin tid i Southampton, hvor han lavede 117 mål. Det medførte, at han barndomsklub, Liverpool blev interesserede og han skiftede til dem i 2014.

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Men det gik ikke helt som forventet. Den tidligere landsholdsangriber spillede kun enkelte gange for klubben og lavede faktisk kun tre mål for dem, inden han skiftede til West Bromwich i sommeren 2015.

Lambert giver sit bud på, at det var det mentale pres, der gjorde, at han ikke rigtig leverede og slog igennem i Liverpool. I et interview med Daily Mail beskriver han det på følgende måde:

– Jeg fik en god løn, men jeg startede aldrig med at spille fodbold for pengenes skyld. Og da jeg besluttede at skifte til Liverpool, ofrede jeg en plads i startopstillingen, og det var det, jeg ikke kunne holde ud. Jeg skulle aldrig have accepteret blot at sidde på bænken, da Rodgers gjorde det klart for mig, at jeg skulle være backup for Suarez og Sturridge. Så god som de to belv jeg aldrig, men i mit eget hoved overbeviste jeg mig selv om, at jeg var så god, slutter englænderen.