Jose Mourinho får måske karantæne i, hvad der kan ende med at være hans sidste kamp nogensinde som Chelsea-træner. Søndag møder Chelsea nemlig Liverpool i en sand skæbnekamp for Mourinho. Liverpools Jürgen Klopp ser nok også frem til opgøret, efter som han gerne vil gøre et godt indtryk som træner i sin første tid for Liverpool F.C.

Men Mourinhos mulige karantæne er ikke Chelseas eneste problem foreløbigt. Chelsea har lige nu alvorlige problemer i ligaen, og man tabte i lørdags 2-1 ude mod West Ham.

I halvlegen blev Jose Mourinho bortvist fra kampen, da han fyrede adskillige bandeord af mod dommerne, og da han efterfølgende nægtede at forlade dommernes omklædningsrum. Jose Mourinho blev herefter sendt op på tribunen. Det engelske fodboldforbund, F.A., straffer måske denne bortvisning med karantæne.

Ikke det eneste problem i Chelsea

Derudover har Chelsea også endnu et problem, idet F.A. angiveligt også vil straffe både Chelsea og West Ham med en bøde på 250.000 kroner efter temperamentsproblemer i lørdagens kamp.

Hele Mourinhos fremtid for Chelsea kan meget vel ligge i den kamp, og det er derfor endnu bittert, hvis Jose Mourinho så ikke selv får mulighed for at overvære kampen som Chelseas overhoved.

Bestyrelsen er utilfreds og utålmodig

Chelseas bestyrelse skulle være meget utilfreds med de seneste præstationer og Jose Mourinhos resultater og hans manglende evne til at styre sig.

Chelsea har tabt fem ud af de første ti kampe i Premier League, og det er klubbens historiske dårligste start nogensinde i Premier League.

Jose Mourinho er i sin tid i Chelsea blevet straffet med bøder til det der svarer til 1 million danske kroner, siden han vendte hjem til sit andet ophold i Chelsea i 2013.