Alvaro Morata har været i mediernes søgelys på det seneste, fordi der har været rygter om hans utilfredshed i Chelsea. Den spanske angriber har dog slået spekulationerne i jorden ved at sige, at han med glæde ville skrive under på en 10-årig lang Chelsea-kontrakt. Læs hele, hvad han mere mener lige her: 

Af David Paris 

Forud for Chelseas Champions League kamp i gruppe C mod Roma i midtugen, har den spanske angriber fra netop Chelsea, Alvaro Morata, slået fast, at der ikke kommer en ny Diego Costa-situation med ham i London-klubben. Han er nemlig tilfreds med sin tilværelse i det kolde Storbritannien.

Som bekendt, har der været bøvl med Diego Costa op til denne sæson og flere medier har skrevet, at træner Antonio Conte, under ingen omstændigheder har ønsket at have Costa i klubben. Omvendt mener Costa, at han intet har gjort galt, og at hans situation derfor er et resultat af Contes personlige had mod hans tidligere handlinger.

(Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Sådan kommer det ikke til at være med The Blues’ nye stjerneangriber, Alvaro Morata. Efter en forrygende start på sin tid i den blå Chelsea-trøje, har der være rygter om hans hjemve og utilfredshed med byen. Det er der dog ikke noget om. Det skriver The Telegraph.

Hovedpersonen selv, Morata, fortæller følgende: “Jeg kom til Italien for at spille for Juventus og vendte hjem til Spanien for at spille for Real Madrid. Og jeg var gået fra en dreng til en mand. Jeg savner Italien. Min kone ville helst bo i Spanien. Nu bor vi i England og har det godt. Det, der fascinerer mig mest ved landet er den multikulturelle kultur og de mange forskellige etniciteter. De mange forskellige religoner osv. Men jeg ser ikke mig selv leve her for altid. Der er alt for tralvt. Alt for meget stress.”

Hvis Chelsea tilbød mig en 10-årig kontrakt, ville jeg formentlig sige ja. Jeg er glad i klubben, i byen og jeg er vild med alle ting i London.”