Harry Kane var en af Premier Leagues helt store overraskelser sidste år, da han bombede Tottenham op i toppen af tabellen. Forventningerne har derfor været skyhøje til den høje englænder denne sæson, men målene er udeblevet for en af sidste sæsons mest scorende spillere i Premier League.

Harry Kane scorede hele 21 mål for Tottenham i Premier League i sidste sæson, hvilket gjorde ham til den næstmest scorende spiller i Premier League, kun overhalet af Kun Agüero. Forventninger har derfor været enorme til den unge englænder i denne sæson, men Kane har ikke kunne indfri de forventninger der har været til ham, hvilket ifølge hans Manager Mauricio Porchettino skyldes U21 EM i år. Porchettino udtaler til Goal.com, at den høje angriber ikke scorede nogle mål under hele EM, og at det er det som har ramt ham på hans selvtillid.

748 minutter

På trods af at have startet inde for Tottenham i hver eneste kamp hele sæsonen, skulle Kane bruge hele 748 minutter på at få sendt bolden i netmaskerne. Det skete da Tottenham tidligere på dagen mødte topholdet Manchester City, hvor Spurs vandt med hele 4-1 hjemme på White Hart Lane.

Tottenham var ellers bagud efter 25 minutter hvor den store og bomstærke Yaya Toure bragte City på 0-1. Eric Dier når dog at bringe Tottenham på 1-1 i slutningen af første halvleg. Efter pausen åbnede Toby Alderweireld op for scoringerne, med et mål på hovedet efter blot 5 minutters spil inde i anden halvleg, han scorede til 2-1. Scoringerne tog fart og blot 7 minutter senere scorede Harry Kane sit første mål denne sæson, efter hele 12 timer og 28 minutters måltørke. Han hamrer bolden ind bag chanceløse Wilfredo Caballero, 3-1 til Tottenham. Kampens sidste mål blev scoret af argentineren Eric Lamela som stensikkert sparkede bolden i kassen til 4-1, hvilket også blev slutresultatet på White Hart Lane.

Sejren i dag er Tottenhams tredje Premier League sejr i træk, hvilket bringer dem op på en delt tredjeplads, en tredjeplads de deler med både Leicester og West Ham.

Enden på måltørken?

Om den unge angriber kan forsætte med at score mål og komme op på sidste års scoringssnit på hele 21 mål i Premier League, må tiden vise. En ting er dog sikkert, dagens mål har givet ham et skud selvtillid. Det skud selvtillid er det så op til ham selv at udnytte, og bruge til at bringe sig selv op i helt nye højder!