Nyheden om Wayne Rooney’s knæskade og fravær i truppen inden torsdagens opgør mod FC Midtjylland efterlader Manchester United-træner, Louis van Gaal, med panderynker og selv udtaler han ‘det ikke bliver nemt’. Fansene har dog leveret en håndsrækning og giver her deres bud på en sandsynlig holdopstilling til aftenens opgør.

GettyImages-510033712

 

Rooney har skadet ligamenter i sit ene knæ og kan nu være langtidsskadet. Hans fravær i aftenens kamp giver van Gaal udfordringer i angrebet, hvor Anthony Martial nu reelt er den eneste faste spidsangriber. Will Keane er nu blevet hentet op i Unitedtruppen.

 

van Gaal: “Det bliver ikke nemt at slå FC Midtjylland”

Louis van Gaal har op til aftenens kamp talt med skysports:

”De spiller på samme måde som Sunderland og det er svært for os. Omstændighederne er ikke nemme. Jeg har set banen og den er mindre end normalt, så det er ikke nemt at slå FC Midtjylland.”

”Men det er en måde at komme i Champions League på, så det er et fantastisk mål for os. Manchester United har heller ikke vundet denne turnering før.”

Unitedfans har sat holdet til aftenens kamp mod Midtjylland

Til aftenens Europa League kamp har van Gaal mulighed for at anvende Memphis Depay på midtbanen, men hollænderens sløje form på det seneste garanterer ham ikke en plads i startsopstillingen. Det er også muligt at han ryger ud i sin venstre side.

Will Keane er også hovedaktuel i opstillingen med sine fem scoringer i sin sidste kamp, mens Juan Mata og Andreas Pereira begge kan ligge som centralt hængende angriber.

Manchestereveningnews.co.uk har stemt frem den mest populære holdopstilling. Den tager sig således ud:

FCMVsUnitedStartup

 

Med snarlige nøglekampe i Europa League og FA-cuppen kommer Rooney’s skade meget uheldigt for United. I aften møder englænderne FC Midtjylland, så venter en tur til Shrewsbury Town i FA-cuppen inden returopgøret mod Midtjylland næste uge. Derefter følger et storopgør hjemme mod Arsenal søndag den 28. februar.

Læs her mere om Uniteds chancer i Premier League