Super fantastisk har det ikke set ud for de forsvarende mestre fra Chelsea, der i denne sæson kun indtager tredjepladsen i den bedste engelske række, efter et halvt år. Derfor kan måske være grund til ændringer i London-klubben.

AF KRISTIAN PARIS

Det forlyder nemlig, at Chelsea meget vel kunne vælge AC Milans unge førsteholdskeeper, Gianluigi Donnarumma, hvis uheldet skulle være ude, og de skulle blive nødt til at sælge Thibaut Courtois. Det skriver den britiske avis Sky Sports.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Avisen slår også fast, at the Blues hellere end gerne vil se den belgiske landsholdsspiller blive i klubben, hvorfor de også har tilbudt ham en ny kontrakt. Dog vil de måske blive nødt til at finde en erstatning for

Courtois betragtes lige som den næste storkeeper med Real Madrid – de spanske mestre forventes at være meget interesseret i belgieren.

Donnarumma derimod forventes at blive i klubben i lang tid fremover, eftersom han er blevet tilbudt en kæmpe kontrakt.
Den 18-årige italiener har på det seneste slået sit navns fast som en af de mest profilerede unge spillere i Europa. Han beskrives af mange som den nye Buffon, og derfor vil Chelsea nok opleve meget stor interesse fra andre klubber, hvis de vil have fingre i det unge wonderkid.

PSG er nemlig også blevet kædet sammen med keeperen, selvom han har udtalt, at han ikke forlader Milano i den nære fremtid.

  • Jeg har en fire-årig aftale og jeg er glad her. Det fantastisk allerede at have spillet 100 kampe for Milan.

  Donnaruma har modtaget meget kritik og flere trusler fra adskillige Milan fans, fordi det er kommet frem, at hans agent, Mino Raiola, har prøvet at få hans kontrakt formindsket med Milan.

Men om det unge håb kommer til Chelsea er ikke til at vide..måske ikke inden meget længe, for Courtois har kontrakt med Chelsea helt indtil 2019, og det er usandsynligt, at han skifter inden den kontrakt er færddigspillet.