Foto: Matthew Lewis/Getty Images

Foto: Matthew Lewis/Getty Images

Den uruguayanske landsholdsspiller, Luis Suarez, har i denne sæson formået at score hele 41 mål i alle turneringer, og det er derfor sandsynligt, at han kommer til, at spille en vigtig rolle i tirsdagens kamp mod engelske Arsenal i Champions League.

Af Emil Plovgaard

På trods af hans store betydning for Barcelonas hold opstod der mandag problemer, da Blaugrana skulle af sted mod London.

Han havde nemlig glemt sit pas derhjemme, og stod til ikke at komme af sted, men ifølge Independent så skyndte angriberen sig i lynfart hjem mod sit hus, og nåede på trods af tidspresset, at komme med på flyet mod London.

Fodboldmediet, 101greatgoals, bragte mandag aften en video af Luis Suarez, hvor han ankom med spillerbussen, og lige pludselig kom i tanke om, at han havde glemt sit pas hjemme i sin villa.

FC Barcelona må dog være noget lettede over, at den uruguayanske spiller når med til kampen mod Arsenal, der kan vise sig, at blive en meget vigtig kamp.

Det er sandsynligt, at FC Barcelona skal sikre sig en fordel ved at score et par udebanemål, og dér er Luis Suarez jo en meget værdifuld spiller for holdet.

Suarez har som sagt nettede 41 gange alene i denne sæson, og tilhvervede sig for nylig mediernes opmærksomhed, da han i samarbejde med argentinske Lionel Messi scorede på et historisk straffespark, hvor Messi spillede den videre til uruguayeren.

Læs også: Top 5: De hotteste WAGS i europæisk fodbold