REGGIO NELL'EMILIA, ITALY - MAY 02: Head coach Eusebio Di Francesco of Sassuolo issues instructions during the Serie A match between US Sassuolo Calcio and US Citta di Palermo on May 2, 2015 in Reggio nell'Emilia, Italy. (Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

(Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images)

Roma sigter højt i år og var i løbet af sommeren ude at forstærkninger for store summer. Forstærkningerne er kommet i form af Mohamed Salah, Edin Dzeko og Antonio Rudiger, og med dem også forventningerne om at Roma skal stå med mindst 1 pokal i år.

Roma startede indeværende sæson fremragende og her cirka midtvejs i turneringen, ligger Rom-klubben stadig godt til i toppen med 3 point op til førerholdet Inter. Klubben er desuden det mest scorende hold i indeværende sæson med en målscorer på hele 29/11. På trods af dette spillede Roma uafgjort mod 17. pladsen Bologna i sidste kamp, og i midtugen led klubben et svigende 6-1 nederlag til mægtige Barcelona, hvilket langt fra huede Roma-bestyrelsen.

På trods af de seneste kampes ringe resultater, mener bestyrelsen at klubben skal vinde trofæer i år, og man er klar til at tage konsekvensen, hvis ønsket om mindst 1 pokal ikke går i opfyldelse. Ifølge La Gazzetta dello Sport har man lavet en forhåndsaftale med Sassuolo træner, Eusebio Di Francesco, som skal erstatte nuværende Roma-træner, Rudi Garcia, hvis ikke der lander mindst en pokal hos i Giallorossi i år.

Di Francesco vil først være klar efter indeværende sæson, hvilket skyldes de italienske regler, som foreskriver at en træner ikke kan arbejde for to forskellige klubber i en Serie A sæson. Rudi Garcia har dermed sikret sig resten af sæsonen til at bevise sit hver for Rom-klubben.

Første mulighed for dette bliver i morgen eftermiddag klokken 15.00, når Roma skal forsøge at hive point hjem, hjemme imod Atalanta på Stadio Olimpico.