CAS giver det røde kort til fire europæiske topklubber. (Getty Images)

CAS giver det røde kort til fire europæiske topklubber. (Getty Images)

FC Barcelona ved hvad det vil sige, ikke at måtte købe spillere i en længere periode og det kan gøre ondt på en klub, trods for FC Barcelonas succes – men nu er fire klubber mere på vej i en lignende karantæne.

Man kan læse i det spanske medie AS, at det internationale fodboldforbund, FIFA, er klar til at straffe yderligere fire af Europas absolut største topklubber med samme transferkarantæne, som Barcelona lige nu er ramt af.

Der er helt klare paralleller, mellem FC Barcelonas sag og Real Madrid, Atlético Madrid, Arsenal samt Chelseas sager, og de kan formentlig se frem til en længerevarende transferkarantæne.

Det er grunden til at FIFA vil straffe klubberne

Anklagen går på, at også disse fire klubber har brudt reglerne omkring, at hente spillere under 18 år til klubberne, som er ulovligt i fodboldens verden. Der vil formentlig vente disse fire klubberne straf på mindst 3 transfervinduer, som minimum.

Så det kan være aktuelt for disse klubber allerede til næste sommer, da de naturligvis har mulighed for at anke og indklage en eventuel afgørelse hos CAS, sportens voldgiftsret, før en dom kan effektueres.