Arsenals overvejer endnu en mand til posten som manager for klubben til sommer, når deres mangeårige franske ven, Arsene Wenger, stopper i klubben efter to årtier i London klubben. 

Store navne som Joachim Löw, Brendan Rodgers og Luis Enrique er alle blevet nævnt i forbindelse med det ledige job i klubben til sommer. Nu er der dog kommet en spiller på banen. Det drejer sig om Shaktar Donetsk manager, Paulo Fonseca, der muligvis kan blive The Gunners nye frontfigur.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Det store fodboldmedie ESPN skriver, at Shaktar Donetsk 45-årige træner meget vel kan blive den kommende manager for Arsenal, når den nye sæson begynder.

Fonseca har tilbragt denne sæson i Shaktar, hvor han har taget sit hold til at være de sidste 16 af Champions League i denne sæson, på samme måde som han har ført klubben til tops i den bedste ukrainske liga.

Som et resultat deraf har klubber som Everton vist interesse i manageren – klubben har lige nu 18 måneder tilbage af deres kontrakt med deres nuværende manager, Sam Allardyce.

Ligegyldigt hvem, der tager over for Wenger er Arsenal villige til at give ham det samme i løn som franskmanden lige nu får. Han tjener i omegnen af 85 millioer kroner om året og det betyder, at han er en af de bedste betalte managers i Europa.

På samme måde vil ham, der tager over efter Wenger, uanset hvem det er, vil få mulighed for at bruge 500 millioner kroner til sommer på nye spillere – det er omtrent samme beløb som Wenger brugte sidste sommer, da han hentede Alexandre Lacazette som klubbens dyreste transfer nogensinde.

I vinters hentede han dog en anden angriber, Aubameyang, der dog ikke helt har gjort det så godt som forventet.