Den nye Chelsea-træner Maurizio Sarri lover at give alt hvad han har i kampen om Premier League-titlen denne sæson. Han forsikrer fansene om, at han vil kæmpe til det sidste og ikke vil give op før den sidste kamp er færdigspillet. Det skriver det engelske medie 90min.com

Maurizio Sarri blev ansat som ny Chelsea-træner hen over sommeren efter Antonio Conte måtte forlade posten med en fyringsseddel. Sarri kommer fra et job i Napoli i den italienske Serie A og er kendt for at spille god, boldbessidende og underholdende fodbold. Målsætningen for Sarri må helt sikkert være at finde trofæer til den London-klubben igen og Premier League står selvfølgelig øverst på listen.

Sarri udtaler sig

Og den målsætning har Sarri nu selv givet udtryk for, at han vil gøre alt, hvad der står i hans magt for at den går i opfyldelse.

Sidste sæsons mestre Manchester City må siges at være storfavoritter til at genvinde titlen som Englands bedste klub med en næsten komplet trup. Træner Pep Guardiola  hentede et par enkelte spillere hen over sommeren, blandt andet Leicester City-spilleren Riyad Mahrez. Liverpool er også store konkurrenter til Sarri og co., der også er kommet fint i gang med sæsonen.

Maurizio Sarri udtaler følgende til fansene og Premier League-titlen og chancerne for at vinde den med The Blues, som Chelsea også kaldes:

“Manchester City er i gang med deres tredje sæson med Guardiola. Og deres målsætning må nu være ikke kun at vinde mesterskabet, men også Champions League. Det kan måske være en fordel for os.”

“Og så er der Liverpool. De har gjort store fremskridt med Klopp og de kæmper altid til det sidste. Imponerende. De er for alvor tilbage på den store scene. Jeg vandt ingenting med Napoli. Conte havde vundet trofæer inden han kom til Chelsea. Det har jeg ikke. Jeg vil kæmpe røven ud af bukserne. Og gøre alt. Alt hvad der skal til.”