Ifølge et spansk medie, er Arsenal interesserede i at hente Real Madrid-angriberen, Álvaro Morata. Ifølge mediet sender Arsenal et bud på omkring €70 millioner, 520 millioner danske kroner af sted til den madrilenske klub i håbet om at købe den talentfulde, unge spanier.

Foto: Denis Doyle/Getty Images

Endnu engang bliver Arsenal kædet sammen med den 24-årige angriber, der til daglig tørner ud for Real Madrid. Sidste gang det skete, var da han spillede for Juventus.

Morata kæmper for sin plads på holdet, og det er ikke blevet til mange minutter på banen i denne sæson, men det er stadig blevet til 9 mål og 4 assists i 22 kampe i alle turneringer.

I syv af disse kampe har han kun spillet 15 minutter eller mindre, og derfor altså haft en begrænset tid til at vise sine evner, og virkelig gøre en forskel i kampene.

Fra succes i Juventus – til flop i Real Madrid?

Morata tilbragte to sæsoner i Torino hos de forsvarende Serie A-mestre, Juventus, hvor han blev værdsat i allerhøjeste grad. Spanieren lagde dog aldrig skjul på, at et skifte hjem til Madrid ville være særdeles nyttigt for ham.

Et skifte er en reel mulighed, hvis Morata ønsker mere spilletid. Det ser i øjeblikketikke ud til, at han får mange flere chancer af Zidane, der tilgodeser Benzema i 4-3-3 formationen.