GettyImages-496328978

Inter topper for tiden Serie A med et total på 33 point, men på trods af dette har storklubben haft svært ved at finde målformen, og menes derfor er være på udkig efter spillere der kan styrke holdets offensiv. Det forlyder således at klubben allerede skulle have fundet det første transfermål 16-årige, Victor Osimhen, fra Nigeria.

Inter har haft svært ved at finde målformen i dette års Serie A, hvilket tydeligt ses hvis man sammenligner de førende klubber i dette års Serie A. Inter har i 15 kampe blot scoret 18 mål, hvorimod 3. pladsen fra Napoli har scoret 28, 2. pladsen fra Fiorentina har scoret 30 og 4. pladsen fra Roma har scoret 30.

Den sløve målscorer fra Nerazzurri tvinger træner, Roberto Mancini, til at lede efter alternativer til den halvslatne Inter offensiv, som ellers består af spillere som Stevan Jovetic, Mauro Icardi, Jonathan Biabiany og Rodrigo Palacio, for blot at nævne nogle af de offensive remedier klubben råder over. Det forlyder derfor at Inter i øjeblikket kæmper en brav kamp for at lande det nigerianske stortalent Victor Osimhen, som af flere er blevet sammenlignet med en af Afrikas største angribere igennem tiden, Didier Drogba.

Osimhen gjorde sig for nyligt bemærket, da han under U17-VM i Chile scorede hele 10 mål i syv optrædener for det Nigerianske landshold. Hans flotte præstationer under VM har gjort ham eftertragtet rundt omkring i fodboldverdenen og hans agent skal ifølge La Gazetta Dello Sport være blevet ringet op af Piero Ausilio, sportsdirektør i Inter, angående et skifte til den milanesiske klub.

Italienerne må dog vente lidt før de kan slå kløerne i Osimhen. Da stortalentet endnu ikke er EU-borger, må Nerazzurri vente til Osimhen er 18 for derefter at lukke en aftale med angriberen.