Den franske landsholdsspiller der til daglig optræder for Bayern München, Franck Ribery, har store forventninger til Bayerns nye store stjerne, som han håber kan følge i hans egne fodspor i den tyske storklub.

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Efter skuffende ophold i diverse topklubber bl.a. PSG og Juventus har 19-årige Kingsley Coman nu for alvor fået sit gennembrud i Bayern München.

Den unge franskmand har leveret formidable præstationer under Bayern-træner Pep Guardiola, som i sommerens transfervindue lejede den unge franskmand fra Juventus.

Kingsley Coman har i landskampspausen også fået debut for det franske landshold, hvor han i går scorede i sejren over Rusland. Det har nu fået landsmand og holdkammerat Franck Ribery til at sætte store forventninger til den offensive midtbanespiller.

I et interview med Goal omkring Comans fremtid udtaler Ribery:

“Kingsley har ikke haft en nem tid indtil nu. Jeg snakker en masse fransk med ham. Jeg håber, han kan blive den nye mig. Han fik ikke meget spilletid i PSG eller Juventus, men da han kom til Bayern leverede han varen.

Ikke desto mindre kan han stadig blive bedre i og med han er 19 år, og dermed stadig har masser af tid til at udvikle sig i.”

Se også: Dette billede går verden rundt – kan du se hvorfor?