Hvis det er i din interesse at finde ud af, hvor meget verdens dyreste fodboldspiller, Gareth Bale, tjener om året. Så er denne artikel helt sikkert noget for dig.

(Foto af Shaun Botterill/Getty Images)

Verdens dyreste fodboldspiller

Bale debuterede professionelt for Southampton i en alder af 16 år og 275 dage tilbage i 2006.

Kort efter at være blevet det walisiske landsholds yngste debutant nogensinde skiftede Bale til Tottenham i 2007.

I løbet af sine to første sæsoner i Spurs lykkedes det ikke Bale at slå igennem. Til gengæld slog han for alvor igennem i 10/11 sæsonen. Her blev han blandt andet udnævnt til årets spiller i engelsk fodbold.

I sin sidste sæson i Tottenham blev det til 26 mål i 44 kampe.

Ovenpå Bale’s fantastiske 12/13 sæson kom Real Madrid på banen, og gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller. Real betalte Tottenham 85,3 millioner pund for at hente waliseren til den spanske hovedstad.

Bale levede op til rollen som værende verdens dyreste i sin første sæson. Han kvitterede med 22 mål i 44 kampe for “Los Blancos”.

(Foto af Aitor Alcalde/Getty Images)

(Foto af Aitor Alcalde/Getty Images)

Så meget får Bale for at spille i Real Madrid

Verdens dyreste spiller skal selvfølgelig også have sin løn. Men hvor meget tjener waliseren egentlig?

… Nok til at købe spidsen af en jetjager 7694 gange om året.

Ifølge totalsportek.com belønnes Bale med intet mindre end 2,36 millioner danske kroner om ugen før skat for sine ydelser på og udenfor banen i Madrid.

Svarende til en årsløn på cirka 123 millioner danske kroner.

For at sætte tingene lidt i perspektiv svarer en årsløn på førnævnte tårnhøje millionbeløb til en timeløn på vanvittige 14 tusinde kroner. 

Endvidere vil det sige, at hvis Bale taber en halvtredser, på en dag hvor det blæser, og det vil tage ham mere end 13 sekunder at indfange den igen. Kan det slet ikke betale sig. Efter 13 sekunder har han nemlig allerede tjent den ind igen.

Den skarpsinddige læser ved naturligvis godt, at Bale, foruden den løn som han får udbetalt af klubben, modtager diverse bonusser og sponsorpenge mm. andetsteds fra. Disse variabler er IKKE inkluderet i ovenstående.      

 

Nedenfor kan du se produkter fra vores sponsorerer med Gareth Bale. Støt vores sponsorerer – De støtter os 🙂
[shopello_products]