Saul Niguez ærger sig forståeligt nok, over at Atletico tabte til Real Madrid i Champions League-finalen for anden gang på tre år. 

Af Lasse Dam Drescher

Atletico Madrid-stjernen Saul Niguez, mener ikke at det var fortjent at Real Madrid vandt på straffespark. Det er anden gang i løbet af tre år, at Atletico Madrid taber en Champions League-finale til Real Madrid. Sidst det skete var i 2014, hvor finalen blev spillet i Lissabon. Sergio Ramos udlignede i tillægstiden, og så kørte Real Madrid ellers Atletico over i ekstra tiden.

Det er øjeblikket på billedet, som Saul Niguez fortæller om længere nede i artiklen. (Photo: Getty Images)

Det er øjeblikket på billedet, som Saul Niguez fortæller om længere nede i artiklen. (Photo: Getty Images)

Sergio Ramos scorede i første halveg, og så sent i kampen scorede indskiftede Yannick Carrasco Atletico Madrids udlignings-mål, så kampen gik i forlænget spilletid. Et par minutter inde i anden halveg, fik Atletico Madrid tildelt et straffespark, og franskmanden Antoine Griezmann gjorde sig klar til sparket. Desværre for alle Atletico-tilhængere og spillere, ramte bolden undersiden af overliggeren og røg ud af målet.

Saul Niguez udtaler følgende om situationen:

“Det er meget smertefuldt, at stå der og se bolden ramme overliggeren. Det her hold fortjener ikke at tabe Champions League-finalen to gange. Men det var en intens kamp og vi var alle udmattede.

Men i næste sæson er vi klar til Champions League, og ligaen og alt andet. Vores ambitioner er altid høje, men nu vil de være endnu højere. Vi vil jagte Champions League-trofæet, indtil vi får det.”

Læs også: Real Madrid-kaptajn: Jeg er motiveret og sulten!